Visi bloga ieraksti

Jauns pakalpojums! Kā investēt ar InRento Paysera mobilajā lietotnē?

How to invest with InRento via Paysera?
Aizraujoši jaunumi jums, investori! InRento, kolektīvās finansēšanas platforma, tagad ir pieejama Paysera. Mēs esam priecīgi piedāvāt jums šo integrāciju, pievienojot vēl vienu funkciju jūsu finanšu un ieguldījumu pārvaldībai Paysera superlietotnē. Šis blogs ir jūsu ceļvedis maksimālai šī fantastiskā jaunā pakalpojuma izmantošanai!

Kas ir InRento

InRento, kas tagad ir pieejams Paysera superlietotnē, ir pirkšanas un iznomāšanas kolektīvās finansēšanas platforma. Tā piedāvā iespēju investēt dažādos projektos, tai skaitā īstermiņa īres mājokļos, kopdzīvojamās telpās un viesnīcās.

Viena no labākajām lietām ir tāda, ka, ja jau esat Paysera lietotājs, nav nepieciešama papildu identifikācija – jūs jau esat pabeidzis šo darbību reģistrējoties. Nemaz nerunājot par ērtībām, ko sniedz gan finanšu, gan ieguldījumu pārvaldība vienā lietotnē!

Kā notiek investēšana?

Patiesībā tas ir vienkārši. Jūs varat papildināt savu portfeli ar investīcijām nekustamajā īpašumā, pārbaudot rūpīgi atlasītos projektus Eiropā. Kad esat izvēlējies sev tīkamu projektu un investējis tajā, varat sākt gūt ikmēneša nomas ienākumus. Lai viss būtu droši un vienkārši, InRento savieno nekustamā īpašuma uzņēmumus ar investoriem, tāpēc jums nav jāuztraucas par sīkiem uzdevumiem, kas prasa papildu laiku – visa nepieciešamā informācija jau ir jūsu rīcībā.

Skatiet šo InRento blogu, lai uzzinātu vairāk par InRento platformu un tās darbību.

Kurš var izmantot InRento?

Paysera klienti ar apstiprinātu Paysera kontu un Paysera superlietotni, kas ir instalēta mobilajā ierīcē – tā darbojas iOS un Android operētājsistēmās. Ja jums vēl nav Paysera konta, varat to atvērt bez maksas, pat neapmeklējot fizisku filiāli. Lejupielādējiet mūsu lietotni tagad un izbaudiet visas priekšrocības!

Lūdzu ņemt vērā, ka šo jauno funkciju varat izmantot tikai tad, ja esat no kādas no zemāk minētajām valstīm.

List of private client nationalities that can use InRento services through Paysera.

Kāda ir minimālā investējamā summa?

Projektā var investēt, sākot no 500 eiro.

Vai tas ir droši?

Gan Paysera, gan InRento ir Lietuvas Bankas pilnvarotas un regulētas iestādes, kas nozīmē, ka mēs ievērojam visus nepieciešamos noteikumus, lai jūs aizsargātu. Vēl viens drošības pasākums ir jau iepriekš minētais fakts, ka InRento ļoti rūpīgi un uzmanīgi atlasa potenciālos projektus, kuros ieguldīt.

Kā sākt investēt ar InRento, izmantojot Paysera?

  1. Pieslēdzieties kontam Paysera lietotnē un izvēlieties Vairāk apakšējā labajā stūrī;
  2. atveriet sadaļu InRento;
  3. spiediet START;
  4. norādiet kontu, pārskatiet informāciju un spiediet ALLOW.
Step-by-step instructions on how to invest with InRento via the Paysera app.

Tur jūs redzēsiet brīnišķīgus projektus, kuros varat investēt, jau finansētus projektus, īstenotos projektus, kā arī šādu informāciju:

  • kur projekts atrodas;
  • kopējais ieguldījumu apjoms, kas nepieciešams projekta īstenošanai;
  • naudas summa, kas jau ir ieguldīta.
Property examples to invest in with InRento via the Paysera app.

Ja jūsu uzmanību piesaista kāds konkrēts projekts

Izpētiet to sīkāk! Vienkārši pieskarieties tam, un jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju, lai pieņemtu pamatotu lēmumu, piemēram:

  • drošības pakāpe un investīciju reitings;
  • iespējamā atdeve, pamatojoties uz jūsu ieguldīto summu;
  • informāciju par projekta īpašnieku, iemesliem investēt, iespējamiem riskiem un daudz ko citu.
Information about investment projects with InRento via the Paysera app.

Kad esat gatavs investēt

Pieskarieties konkrētajam projektam, pēc tam atveriet sadaļu INVESTMENT RETURNS, ievadiet summu, ko vēlaties ieguldīt (atcerieties, ka sākuma summa ir 500 eiro), un rūpīgi pārbaudiet informāciju. Ja tā jums šķiet pieņemama, izvēlieties INVEST NOW.

Ja esat iesācējs investīcijās InRento, jums būs jāaizpilda anketa un jāpiekrīt riska līgumam un Noteikumiem.

Ja esat jau iepriekš ieguldījis InRento, aizpildījis anketu un piekritis riska līgumam, jums netiks lūgts atkārtot to pašu procedūru.

#

Kad projektā esat investējis

Savu portfeli varat pārbaudīt jebkurā laikā. Vienkārši atgriezieties InRento galvenajā sadaļā un blakus sadaļai Projects redzēsiet sadaļu Portfolio. Izvēlieties to, un jūs atradīsiet visus datus par konta vērtību, gada neto peļņu un mēneša neto peļņu.

InRento portfolio information on the Paysera app.

Ja jums nepieciešama palīdzība

Ja ir kaut kas tāds, ko neesam aprakstījuši šajā blogā un jūs nevarat to atrast lietotnē, sazinieties ar mūsu klientu atbalsta komandu. Mēs ar prieku palīdzēsim jums ar šo vai citiem jautājumiem, vienkārši zvaniet vai rakstiet mums.

Saistītie raksti

#

Kāpēc jums vajadzētu apsvērt iespēju investēt?

Vai jūs uztrauc inflācijas ietekme uz jūsu grūti nopelnīto naudu? Vai jūs vēlaties sasniegt finansiālo neatkarību un nodrošināt savu nākotni? Investīcijas varētu būt atslēga. Šajā blogā mēs aplūkosim iemeslus, kāpēc jums vajadzētu apsvērt investēšanu, un to, kā jūs to varat viegli izdarīt, izmantojot Paysera kontu.

#

Mīts pret realitāti: patiesība par investīcijām

Investēšana bieži tiek pārprasta. Daži to uzskata par aizdomīgi ienesīgu finanšu shēmu, savukārt citi to pielīdzina azartspēlēm. Šie maldīgie priekšstati var atturēt no daudzsološām finansiālām iespējām, taču investēšanai nav jāizskatās biedējoši vai riskanti. Iedziļināsimies un iznīcināsim šos mītus, lai palīdzētu jums iegūt skaidrāku izpratni par to!

#

Laiks aizsargāt savu naudu – laiks zeltam!  

Tase kafijas 1970. gados maksāja 20 centus, šodien – EUR 1,50. Tikmēr unce zelta septiņdesmitajos gados maksāja EUR 200, šodien – cena ir vairāk nekā 8 reizes augstāka. Kas šeit varētu būt kopīgs? Inflācija.